My Cooking Dairy ..... From touch of my hand .... Some my story

Wednesday, April 18, 2012

HaPPy BirTHdaY To Me.....

Alhamdulillah syukur kepadaMu ya Allah.......sehingga hari ini, aku masih mampu bernafas, mampu berteduh di bawah langitMu, mampu bertapak di atas bumiMu, mampu hidup bersama & bahagia dgn org2 yang tersayang....Terima kasih buat bonda yang melalui saat2 perit dulu melahirkan insan ini....tidak termampu olehku membalas jasamu ibu.Tidak lupa juga kepada arwah bapaku.....terima kasih krn menjagaku selama ini, semoga roh beliau sentiasa dicucuri rahmat olehNya....amin
Terima kasih juga kepada insan2 yang menyayangi diriku, yang melindungiku, yang membahagiakanku selama ini....



 Inilah kek pertama hasilan sendiri utk birthday sendiri, terpaksa uat kek sendiri huhuuu. Tapi disebabkan tahun ni birthday last ida kt Jepon.....teruja pulak nk buat kek b'day sendiri. 
Kek bertemakan 'Sakura' menjadi pilihan di hati. Walaupun bunga sakura semua sudah gugur kt tmpt ida....namun tempiasnya masih belum hilang. Ida suka sangat dgn bunga sakura ni. Sejuk jer mata memandang.
Dlm kek apa????..kek ni belum dpt dipotong lagikk..tunggu hubby balik mlm nanti baru boleh potong so lepas2 ni la yer ida story lak

 
  Sakura di senja hari...

31 comments:

Acik Erna said...

Happy Birthday ida..semoga panjang umur..murah rezeki dan bahagia selamanya

norlieharumaini said...

hepi birthday ida... semoga berbahagia di samping keluarga..

Naz / Nadz COSK said...

SELAMAT HARI LAHIR IDA.. SEMOGA APA YANG DIHAJATI BERJAYA DICAPAI DAN SEMOGA USIA DIPANJANGKAN DALAM KEADAAN SIHAT WALAFIAT HENDAKNYA..SEMOGA BERKAT ALLAH SWT SENTIASA MENGIRINGI IDA SEPANJANG MASA..

yatie chomeyl said...

hepi bestday kak ida..may Allah bless u always

Qasey Honey said...

hepi besday...semoga pjg umo dan murah rezki dan berbahagian disamping kelurga yg tercinta...

sgt cantik kek tu...suka...suka...

Asyifa Mustaffa said...

Hepy besday sis, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....

MamaFaMi said...

Happy birthday to you. Tak apalah buat kek sendiri pun, janji ada kek... :D Birthday mama, selalu main lalu je...

zila 4ever said...

slm ida.
hepy bthday..seyess..kek tu cantik sgt..:)

rahel said...

Selamat harijadi Kak Ida..semoga sentiasa sihat dan bahagia..

MOKCIK AZWA said...

HAPPY BIRTHDAY IDA!! Kek utk diri sendirik yang sangat cantik sekali!! Semoga bertambah dimurahkan rezeki dan keberkatan hidup dunia dan akhirat aminnnn

AZLITA AZIZ said...

Selamat ulang tahun Ida..
Semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia dan gembira..

cantik kek ida.. banyak bunga sakura..
I likeeee...

Mamasya said...

Happy birthday Ida.moga sentiasa sejahtera dan bahgia bersama anak dan suami tersayang.cantik kek dg bunga sakura...suka tengok!

Cheq Sue said...

selamat ulang tahun kak ida...semoga bahagia selalu brsama keluarga tersayang....

Asmara said...

salam ulangtahun kak. moga terus dikurniakan kesihatan yg baik dan sentiasa dirahmati. InsyaAllah..

norliha said...

hApPy BirTHdAy to ida... semuga berbahagia disamping famili tercinta...

tun_telani said...

cantik sgt kek tuu..
happy birthday kak ida.. may His blessings be with you and your family.

rostina76 said...

happy birthday ida...cantik sgt key bday u tu

hOtMaMa said...

hepi besday kak ida.. semoga panjang umur, murah rezeki & setiasa dibwh lindungan Allah swt..

misshannajr said...

cantiknya kek...

Ucu Faridah said...

happy birthday ida...
semoga ida selalu dilimpahi kebahagian, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...

cantik sangat kek tu...

quinnie said...

sweetnya kak kek dia...ala2 wanita melayu terakhir gitu deco2 dia..hehehhe...happy b'day kak..moga murah rezeki dan dilimpahi rahmat Allah didunia dan akhirat...:)

Liza said...

hepi belated besdya ida...sori terlambat...hihihihi
semoga segala urusan Ida n family dipermudahkanNya...Aminnn

mama sara nur said...

assalam ida
cantik kek besday ida ni
apapun hepi besday semoga bahagia dan diberi kesihatan yg baik...Aminnn

HomeKreation said...

Happy belated birthday Ida. Sorry ler, Along ni selalu jer terlepas ktbg... Harap Ida gembira di hari jadi. Buat kek sendiri mesti teruja kan.

Nieza said...

cantiknya kek akak buat ni memang bersenila...happy belated birthday yer kak.kita berkongsi bulan kelahiran yg sama.:)

Mieza said...

Happy besady ida...cantik sesangat kek tu....nak gakkkk

Imran Haq Family said...

rindunye pada cik bunga sakura nie.....

Ayu said...

Happy Belated Birthday Ida!!!
May you blessed with happiness, health and rezeki insyaallah..
Sorry ya akak lambat tiba..

~~zana@pb~~ said...

Walau dah terlepas, nak wish juga happy birthday kat Ida.
Kek sendiri pun kena tunggu hubby balik baru boleh potong kan? Isteri yg setia sungguh. Mudah2an murah rezeki, panjang umur dan diberkati.

Ida,Japan said...

TQVVM to all of u.....mmmuahhhhhhhhhhh

Anonymous said...

Thanks for ones marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you could be a great author.
I will remember to bookmark your blog and will eventually come back later on.
I want to encourage yourself to continue your great job,
have a nice evening!

My web blog ... Central Samui Beach Hotel Koh Samui