My Cooking Dairy ..... From touch of my hand .... Some my story

Friday, September 9, 2011

????.....ngaper design blog tiba2 ada yg tak kena!

Salam.......
Mula2 ingatkn loadingnyer lambat....Tapi, dr smlm sama jer.....PERASAN TAK? Bahagian tengah kt post ni /resepi ....asalnyer backgroud dia kaler dark coklat....now plain sume cam kt side bar, tak best tgk sbb tulisan agak kureng nmpk. Adehhhhh.....pas tu gadget ada yg berterabur susunannya. Ngaper dia sendiri jadi camni haaaa....ida tak ubah apa2 pun. Tadi ida ada bgtau hubby.....dia pun tak tau ngaper..
Haiiiiiiiiiiii........bosannnnyer.............

12 comments:

kasihredha said...

alamak kenapa ye?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Entah la k.atie pon nk gtau pon bkn pandai sgt.Tp semlm dtg..okey jer.
Ida ada klik2 kat mana2 kot!

Amie said...

kadang-kadang disebabkan blog yang berat & sarat muatan dengan pelbagai aksesori... itu kata anak Kak Amie, kakak sendiri pun tak pakar dalam hal ini... tapi macam Azatie,kelmarin datang sini nampak ok aje...

Cheq Sue said...

saya masuk semalam pun nampak oka je kak ida..loading pun cam biasa

anie,Nagoya said...

nape tu yang?Ida bg mkn kuih raya byk sgt tu.jgn mare yang.jap lagi nak mnta maaf ni.

Selamat hari raya, maaf zahir n batin dr kita.0-0 ya.

dah lama tak kesini.bz yg entah tak tahu nak kata bz ke free?

mgkn blog Ida ada virus ke?kita tak berani nak bg komen.kita sendiri tak pakar.kalo dpt jwapannya.jgn lupa bg tau apa sbbnya.

Kak Sam said...

sori tak dapet nak nolong. kita pun tak pandai sangat

izahdaut said...

Ok dah tu.. Coklat dah ...

Acik Erna said...

Assalam ida..memang tak dapat nak tolong..akak memang tak pandai bab it ni selalu anak aje yang buatkan.

Lovely Kitchen said...

biasanya kalau kita x ubah apa2 tp jadi camtu...biarkan je..tu prob dari server...akan elok sendiri nanti...

アヌム ちゃん said...

ada tertekan apa2 ke k.ida..boleh ubah balik tu..try klik design-template design-advanced..pastu klik satu2 ikut yg akak suka..

MOKCIK AZWA said...

Salam Ida..Takut ada orang hack ker apa.. atau Ida ada tertekan kat mana2..takper..boleh digodek2 untuk dibuat penambahbaikan..

Ida,Japan said...

Mekasih yg sudi ke sini dan prihatin...terharu sgt2..apa2 pun ida tak tau apa pun puncanya....entah la, kena hack ke apa ke...tak per la,yg dulu dh tak boleh digunakan lagi...walaupun sayang tapi apakan daya, terpaksa ditukar yang lain..