My Cooking Dairy ..... From touch of my hand .... Some my story

Wednesday, September 14, 2011

Koleksi kek ala2 'Chocolate Indulgence'

Salam sume.......kebanyakkan koleksi kek ala2 chocolate indulgence ni tempahan kawan2 ida kt sini. Gambar dah lama sangat terperap dalam album, baru hari ni rajin sikit nak update.
Kek ni tempahan kawan ida Dayang utk b'day anak kesayangannya Haziq..aunty dh lupa dh bila datenya.

Pinjam gambar dari album kt fb kawan ida Dayang, sbb nakkan view dlm, tqvm ye Dayang....kek ni Dayang tempah utk b'day hubby dia  7/9/2011...ni kira yg paling latest. 
Kek yang ditempah oleh kawan ida Nura utk anaknya Danish yg fanatik dgn otomen.....
Yang ni bukan ditempah oleh sesape....ida sajer buat utk majlis makan2 group kami kt sini tahun lepas
Slice dari kek kat atas........boleh la, tak der la sebiji cam kt secret recipe tu...sekadar utk melepaskan rindu jer. But kek ni sangat digemari ramai orang...gabungan white & dark chocolate dlm krimya menjadikan kek ini sungguh lazat sekali!!

5 comments:

AI said...

- best nyerrr...cam nak jilat je skrin computer nih...

izahdaut said...

masyaAllah.. sangat la sedap ekek gini. cume saya tak leh makan banyak. sepotong dah cukup sebab cepat muak

MOKCIK AZWA said...

Bos Azwa memang peminat tegar Choc indulgence ini..kalau ada apa2 celebration kat opis..mesti ada kek ni utk dia hahaha...

Hanis MY said...

huhu pengsan! nak tempah apakan daya jauh...uwaaaa....

Diana @ Melley Mey said...

wah banyaknya kek.... cantik.. comel....