My Cooking Dairy ..... From touch of my hand .... Some my story

Monday, May 28, 2012

My first cup cake deco.....versi bunga2

Assalamualaikum & slm sejahtera semua.....semoga urusan kita hari ini dipermudahkan segalanya oleh Allah s.w.t...
Pagi ni, quick n3 cup cake ni jer. Tak boleh lama2 kt depan pc ni...byk benda lg harus diselesaikan.
Gatal tangan nak deco cup cake pulak.......first time mendeco cup cake ni....tgk la rupanya. Paper cup cake ni terlalu lembik la pulak....herot pekok jadinya.

 Bunga tu juga ida buat dari sugar paste...., sapuan krim & dedaun dari cream cheese.
Resepi kek sponge ida buat dari resepi SINI...buat sikit jer.

TQVVM kpd yg sudi drop sini dan tinggalkan komen2.........

6 comments:

Mama Hawa/Mama Nani said...

Salam Ida :)

cantik nyer deco Ida esp the rosses.. mmg berseni lah Ida nie...suka2x :)

mayangsayang said...

first taim pun dah comey...

Acik Erna said...

assalam ida..cantiknya cupcake yang ida deco tu..bunga yang cantik..acik tau makan je ida.

tun_telani said...

cantik!!! berseni tgn kak ida.. tgn tun kene rendam softlan 2-3 botol br jd lembut. hihi

Ibu Darwisy said...

hai kak ida..lame x menjenguk HCT..harap kak ida sihat..comelnye cup cake tu

Nur-nba said...

Salam. Hi Kak Ida.. Alahai cute2nya bunga kat cc tu.. Comel sangat sampai sayang rasa nak makan ;)