My Cooking Dairy ..... From touch of my hand .... Some my story

Tuesday, July 12, 2011

Aduhhh...mcm mana ni..tersilap tekan..kuar rupa lain dahh

Makan cherry utk sedapkan hati.....
Kesilapan sdg berlaku di sini...sbb kegatalan tgn tekan sana sini, maka inilah jadinya...huhuhuu
Ada perasan tak????Nguper dah lain



22 comments:

Juwita Jamaludin said...

Akak nape ni mesti terpublish ni

nOOrsha said...

lain napenye kaak? cantik jerr gambo tuh.. menggiurkan..yumy!~

Gee® said...

ops...apa yg berlaku yer...?

cik cek said...

jap...jap...slow sikit kak cek ni...tak paham..tak paham...apa yg silap tekan...apa yg kuar lain...cam ok je kak cek tgk gambo ceri tu...he he...

Cheq Sue said...

Aii...mana yang silapnya? lawo aje cherry tu... nak...

Acik Erna said...

ceri sedap..dan template baru pun cantik..

Amie said...

sesekali jamu mata dengan pemandangan yang berbeza...ok je tu...

Ucu Faridah said...

salam ida....
akibat kegatalan tangan ida lah...tekak ku ikut gatai nak merasa cherry tu..sampai hati you.....

AI said...

- ye la ye la...yg sebelum ni lg canggih rase nyer...kan kan

Ummi said...

Ida, apa kesnya...ke gambar ni nak letak kat header baru tu? hahaha..apapun terliuuuqqqq tgk ceri tuu...

Mas said...

akak..nape.....
tengok ceri tu mengeliurkan betoi....

Ida,Japan said...

Sape dah biasa ke sini mmg akan perasan sgt2...He.he...ceri pulak yg m'jdi tumpuan erk, gambar ceri tak der apa2 masalah kwn.TEMPLATE blog ku telah bertukar gara2 gatal tgn tekan sana sini..huhuuu,
So, nk kekal yg ni atau nak cari balik template dulu?

Ayu said...

Assalam ida,
ah? silap?..dimana tu?..tak perasan langsung pun..semua kak tengok ok aje ..ida thanks ya for the wishes untuk marsya tu..

Maira Anjami said...

hahaha..ingat kan tersilap apa la..tersilap pon nampak cantik je saye tengok blog akk ni:)

kasihredha said...

ingatkan salah masuk rumah...
dah tukar wallpaper ye ida...

Deliah's Deli said...

bt teacake sedap ni! :)

Along Maklong said...

salam ziarah.. dari rumah anak.. maira.. sebab nampak gambar
buah ceri tu.. terliur.. nak beli tak mampu.. 1kg rm65.. hehe

nuwairani ismail said...

sakuranbo~~ eh, betol ke? main bantai je ni...

MOKCIK AZWA said...

ooohoho..kesilapan telah berlaku huhu (ikut gaya jarjit singh dalam upin ipin hehehe)

dua tiga kucing berlari
kesilapan telah berlaku hehehe..

takper Ida..nanti perbetulkan ya..tapi yg ni pun comel gak..

resipe-masak-makan said...

Salam puan. publish la entri makanan jepun yang best- best.yang sesuai dengan tekak orang melayu.Next month we have food presentation for Japanese Airline, sekarang tengah buat homework, cari material about japanese food.any suggestion.

Ida,Japan said...

Ceri Oh ceri he..he, ada yg perasan dan ada lagi yg masih tak perasan...its ok..terima kasih kpd yg sudi ke sini...ok la skrg guna template yg ni, hubby tolong carikn,habis nuffnang pun ilang...
This is american cherry not sakura bo ye dik nani, sakuran-bo kaler dia cerah.
to resepi masak makn...alah, tak byk lagi japanese food yg dh try...pernah buat takoyaki & okonomiyaki..tak publish pun lagi...

Nieza said...

assalam kak ida, apsal sunyi jer dapur akak?..tgh cat umah baru ke kak?..tapi cantikla...:)