My Cooking Dairy ..... From touch of my hand .... Some my story

Wednesday, October 26, 2011

Award dari Kak Jee...baru nk angkut TQVM kak

Assalamulalaikum dan salam sejahtera buat semua.............award ni dah lama dapat,baru berkesempatan nak gantung kat sini. Pemberian Kak Jee...mekasih banyak2 ye kak Jee sayang. Syarat2 nyer ada 4, tapi ida dapat tunaikan yg pertama dan kedua jer la ye. Saper2 yg nak amik award ni, sila2 la , jangan malu2 k.

Syarat-syarat:
  1. Thank and link back the person who gave you this award (Ucapkan terima kasih dan link balik kepada orang yang beri award ini)....done 
  2. Share 7 things about yourself on the post (Kongsi 7 perkara mengenai anda)...done 
  3. Pass the award to fifteen bloggers that you think deserve it. (Berikan kepada 15 bloggers yang anda rasa layak) 
  4. Lastly contact all the bloggers that you've picked for the award. 
  5. (Hubungi semua yang menerima)
Syarat ke-2
  1. Saya anak ke 4 dari 5 adik-beradik
  2. Dilahirkan dan dibesarkan dinegeri Kelantan 
  3. Seorang yang pendiam, tapi tak sombong
  4. Suka memasak dan buat experimen masak2 & mencuba resepi dari kawan2 atau sumber internet yg lain.......kalau dah balik m'sia, sempat ke tidak lagi ni nk main msk2
  5. Tidak berapa suka buat sesuatu yang terlalu complicated contohnya menu2 yg sangat rumit nak membuatnya kalau buat pun bersebab
  6. Shopping....mesti la suka, tak beli just window shopping pun tak per
  7. Amat bersyukur dengan apa2 sahaja yang ada...kalau diberi lebih lagi, tak tolak he..he

1 comments:

quinnie said...

akak saya pun tak suka buat menu2 yg complicated...hehehhe