My Cooking Dairy ..... From touch of my hand .... Some my story

Sunday, January 9, 2011

Kamen Rider Birthday Cake


Mendeco lagii.....Terima Kasih buat kak azma utk kali ke-2 tempahan kek dari ida. Kat Jepun ni sebenarnya susah juga nak beli makanan yg halal apatah lagi kek2 cam gini...bila kwn mintak nak tempah....alahai tak sanggup, kesian la pulak..kesian kat bebudak la..at list dpt juga dia org merasa sikit cam celebrate b'day kat M'sia. Bukannyer terer sgt pun....tapi sebagai kenangan hasil dari keras tangan so ida tepek kat sini....bole buat koleksi. Kek utk anak bongsunya Najwan yg ke-7 thn pada 9.01.2010..HEPI B'DAY dik...katanya minat sgt tgk kartun Kamen Rider. Auntie ni tak dpt imagine ngupa kartun tu mula2..terpaksa la untie search kat internet..ohhh cam gini, hak yg ni KAMEN RIDER KUUGA katanya.. Akhirnya dpt juga dia kek Kamen Rider ya.....


Kek span coklat.......resepi masih guna yg sama seperti sebelum ni...kalau free2 nanti ida enter resepi letak kat sini


3 comments:

kasihredha said...

akak pun x pernah dengar kamen rider..hihi
pandainya ida..

kak Erna said...

salam ida..pandai ida..mendeco kek ye..
memang ada bakat..selain tu dapat juga menggembirakan birthday boy

anie,Nagoya said...

salam Ida.dah lama tak bertandang kat cini.tak pe Ida.lama2 leh jadi pro wat kek.blek mesia leh bkk kedai kek.ok pe?

memang betul le.kat cini malah kek bukan senang nak cari yg HALAL.tapi kita sebelum beli wajib tanya bhn2 apa yg diguna.ada separuh pekedai yg tak senang pun ada.apa leh buat....